Hoppa till innehåll

 

 

Mälardalens Studentkår vill kunna ge studenterna vid Mälardalens universitet så många chanser som möjligt att knyta kontakter inför framtiden. För er som företag innebär detta att det går att boka olika former av evenemang och aktiviteter genom oss.

Monterplatser På campus i Eskilstuna och Västerås har vi våra Kårtorg som företag kan hyra. I samband med ett besök kan ni välja till eventuella bord, stolar och även beställa kaffe eller fika från vårt café till er monter.

Lunchföreläsningar Den mest efterfrågade typen av evenemang som vi erbjuder är lunchföreläsningar. Det är sedan länge känt att studenter älskar gratis. I samband med en föreläsning eller en företagspresentation bjuder vi därför på goda och mättande lunchbaguetter från vårt eget café. Evenemanget hålls över lunchen och krockar därför sällan med andra föreläsningar eller seminarier.

Evenemang i kårhuset I Mälardalens Studentkårs kårhus finns flera olika möjligheter. Ifall ni till exempel skulle vilja anordna en casekväll med tacobuffé, en presentation eller ett större evenemang med scenmöjligheter har vi unika lokaler som passar för både mindre och större evenemang.