Hoppa till innehåll
banner-foretag-alumner

Studentkårens stolta samarbetspartners

Mälardalens Studentkår har samarbetspartners vi samverkar med för att göra studentlivet så bra som möjligt. Tack vare våra samarbetspartners kan vi fortsätta erbjuda studenter studentkårens alla tjänster, samtidigt som våra partners får en närmre kontakt med alla härliga studenter vid MDU.

Är du intresserad av att bli en av studentkårens samarbetspartners? Kontakta vår näringslivsansvarig!.

Samarbeten

Mälardalens Studentkår söker samarbeten med aktörer som på ett hållbart och etiskt sätt vill bidra till levande campus för våra medlemmar i både Eskilstuna och Västerås. Det är tack vare studentkårens medlemmar som studentkåren existerar och tanken är att förmåner och erbjudanden ska locka såväl gamla som nya medlemmar till att stödja verksamheten.

Vi som arbetar på Mälardalens Studentkår är engagerade och brinner för det vi gör. Studenternas intressen ligger alltid i främsta fokus för oss och vi arbetar ständigt med att utveckla studentlivet på våra campusorter. Eftersom studentkåren verkar för en ökad studentnytta är det viktigt att samtliga förmåner som vi erbjuder är användbara och värdefulla ur ett studentperspektiv – Därmed bör förmånerna tilltala en så stor andel som möjligt av studenterna på Mälardalens universitet.

Kontakt

Är du intresserad av att samarbeta med Mälardalens Studentkår eller nå ut till våra medlemmar genom att synas med sponsring eller annan studentnyttig information, kontakta vår näringslivsansvarig.

Evenemang

Mälardalens Studentkår vill kunna ge studenterna vid Mälardalens universitet så många chanser som möjligt att knyta kontakter inför framtiden. För er som företag innebär detta att det går att boka olika former av evenemang och aktiviteter genom oss.

Monterplats

På campus i Eskilstuna och Västerås har vi våra Kårtorg som företag kan hyra. I samband med ett besök kan ni välja till eventuella bord, stolar och även beställa kaffe eller fika från vårt café till er monter.

Frukostevenemang

Ifall ni hellre vill hålla i en presentation, föreläsning eller annan typ av evenemang på morgonen så erbjuds även frukostevenemang.

Lunchföreläsning

Den mest efterfrågade typen av evenemang som vi erbjuder är lunchföreläsningar. Det är sedan länge känt att studenter älskar gratis. I samband med en föreläsning eller en företagspresentation bjuder vi därför på goda och mättande lunchbaguetter från caféet i kårhuset G6 eller kårhuset J3. Evenemanget hålls över lunchen och krockar därför sällan med andra föreläsningar eller seminarier.

Kvällsevenemang i kårhuset

I Mälardalens Studentkårs kårhus finns flera olika möjligheter. Ifall ni till exempel skulle vilja anordna en casekväll med tacobuffé, en presentation eller ett större evenemang med scenmöjligheter har vi unika lokaler som passar för både mindre och större evenemang.

Våra mässor

I samråd med Mälardalens universitet arbetar vi på Mälardalens Studentkår med att arrangera flertalet mässor. Det ger studenterna en unik möjlighet att mingla med flera olika företag, fackförbund och andra näringsidkare.

Högvarv

Vår årliga arbetsmarknadsmässa Högvarv är ett av våra äldsta projekt och har funnits i en eller annan form sedan 1990. Mässan anordnas i Västerås och brukar gå av stapeln i slutet av februari. På mässan deltar runt femtio företag från olika branscher. Läs mer om mässan här! 

Intromässor

Utöver arbetsmarknadsmässan Högvarv har vi även mindre mässor. Våra intromässor anordnas i såväl Eskilstuna som Västerås vid terminsstarterna. De är till för att informera och välkomna nya studenter till campus. På mässan finns ett begränsat antal platser och vi ser gärna att ert företag främst gynnar studenter som befinner sig i början av sina studier. De som brukar delta på dessa mässor är linjeföreningar, studentföreningar och universitetets avdelningar som exempelvis Studenthälsan. Även fackförbund och rabattgivare brukar delta för att nå ut till de nya studenterna på universitetet.

Marknadsföring

Vill du få exponering till studenter vid MDU fysiskt och digitalt? Vi har ytor för marknadsföring på campus och på webben.

Toapapper - nyhetsbrev

Toapapper är vårt välkända nyhetsbrev som sitter uppe på många toaletter som studenter nyttjar vid både campus Eskilstuna och Västerås. I brevet skriver vi om sådant som händer just nu och annat smått och gott som är bra för studenter att veta. Ni som företag kan kontakta oss om ni skulle vilja synas här.

Mejlutskick

Varje månad skickar studentkåren ut ett nyhetsmejl till studenter vid MDU. Du har chansen att stå med i ett av våra nyhetsmejl, men kan också skicka en förfrågan om att få ett helt eget utskick.

Affischering

Vi har flertalet platser på både campus Eskilstuna och Västerås där vi kan sätta upp affischer, jobbannonser eller information som ni vill ha ut till studenterna vid MDU.

För studenter

Mälardalens Studentkår har ett nära samarbete med det lokala näringslivet för att skapa möjligheter för våra medlemmar. Vi samarbetar med företag, intresseorganisationer och offentlig sektor för att bygga ett nätverk mellan studenter och arbetsmarknad. Utöver att lägga grunden för våra medlemmars framtida karriärer skaffar vi grymma erbjudanden och rabatter åt dem.

Nätverka för framtiden

Befinner du dig i början av din utbildning och söker efter meriter att lägga till på ditt CV? Eller är du snart klar med din utbildning och vill hitta drömjobbet? Då är Högvarv något för dig. Under Högvarv får du möjligheten att träffa runt femtio utställare från näringslivets olika branscher. De har alla en sak gemensamt – de vill träffa studenter. Med andra ord är det ett utmärkt tillfälle för dig som student att knyta ovärderliga kontakter och mingla med potentiella framtida arbetsgivare!

Engagera dig redan idag!

Se till att inte missa en unik möjlighet att knyta ännu närmre kontakt med näringslivet. För att Högvarv ska kunna genomföras behöver vi en glad skara studenter som arbetar ideellt som värdar för företagen under mässan. Läs mer om uppdrag för Högvarv här!

Även studentkåren behöver engagerade personer som arbetar för att göra studietiden vid Mälardalens universitet bättre för alla studenter. Läs mer om vilka ideella och arvoderade uppdrag som du kan söka inom Mälardalens Studentkårs verksamhet här.