Lär känna vår restaurangansvarig

Vad är det bästa med ditt jobb?
Att få träffa nya människor och utvecklas som person, men också att få vara med om rebrandingen och vidareutvecklingen av kårhusets verksamhet i Västerås. Det är en stor fördel att få arbeta med vänner som kollegor, så det uppskattar jag också! 

När du inte är på studentkåren, var är du då?
I poolen eller på stranden och badar, oavsett väder eller årstid. Annars sitter jag på krogen och löser korsord, bakar, kastar färg på någon stackars duk eller provar en nysläppt öl. 

Var ser du dig själv om fem år?
Om fem år är jag färdigutbildad ingenjör, på jakt efter den ultimata strandtomten att bygga hus på. Eller pool, pool är också bra. 

Är du beroende av något, och i så fall vad?
Saltkaramell, #¤%&!, vad jag är galen i det!  

Vilken film triggar din mest nostalgiska sida, varför?
Den modiga lilla brödrosten, jag såg den alltid på VHS mellan mina danspass som barn. Spenderade merparten av min fritid på den dansföreningen. 

Hur ser en typisk utekväll med vännerna ut för dig?
Vi umgås, äter löjligt mycket snacks och diskuterar minimala skillnader mellan 2 olika DDHNEIPA (öl) som ingen annan känner, knappt vi heller. 

Vilken är din favoritapp, varför?
Kalenderappen, kan inte leva utan den! Hur klarar folk av att hitta tid för spontana aktiviteter? 

Om du fick äta middag med vem som helst i världen, vem skulle du välja och varför?
Neil deGrasse Tyson, för att jag tror vi skulle komma bra överens och jag skulle kunna ställa mina 300 000 frågor om rymdenMörk energi och mörk materia är fasligt intressant! 

Vad är ditt bästa studentminne?
Första dagen på MDH, tror det var hösten 2013. Började på basåret här i Västerås och allt var så nytt, läskigt och häftigt på samma gång. 

LAURA RYYNÄNEN

Utbildning: Civilingenjörsprogrammet i Innovation & Produktutveckling
Beskrivning: Pratglad, strukturerad, händig.