Nu letar vi företagsvärdar

Är du en utåtriktad, lösningsorienterad person som är intresserad av att jobba i en projektgrupp och kanske även vill knyta kontakter i näringslivet?

Just nu söker vi på MDSU företagsvärdar till Högvarv 2022, som företagsvärd har du tillsammans med dina kollegor som uppgift att se till så att företagen har det bra under mässan. Detta kan vara allt från teknisk support, svar på frågor eller hjälp logistisk.

Detta är ett ypperligt tillfälle att samla på sig erfarenhet av att jobba i projektgrupp och att knyta kontakter med företag på i det lokala näringslivet.

Är du intresserad av att bli en del av vårt team så skicka en anmälan med en kort presentation av dig själv, vilket program du går samt om du vill ha kontakt med någon specifik del i näringslivet till vanda.hogvarv@gmail.com

Sök till projektgruppen!

Högvarv är Mälardalens Studentkårs årliga arbetsmarknadsmässa, som ämnar att föra samman studenter med arbetsgivare. Här erbjuds jobb, exjobb, trainee-program, praktikplats samt extrajobb från närmare hundra företag.

För att kunna genomföra Högvarv är vi beroende av engagerade studenter och alumni.

Uppdragen

Vi söker studenter och alumni som vill vara med i årets projektgrupp för Högvarv 2022. Arbetet innebär att du är med och förbereder inför mässan. Att vara en del av projektgruppen medför såväl självständigt arbete som att delta på möten, där ni som grupp arbetar tillsammans för att planera inför Högvarv. Mötena är ofta förlagda på eftermiddagar och kvällar för att inte kollidera med eventuella studier. Du behöver även vara behjälplig dagarna innan samt på själva mässdagen.

Du som är med i projektgruppen tycker om att arbeta i grupp. Du är ansvarsfull och har lätt att ta initiativ. Projektledare för gruppen är vår näringslivsansvarig. Till projektgruppen behöver vi cirka 10 personer.

Skicka CV och personligt brev till naringsliv@mdsu.se!

Ersättning

Som en del i projektgruppen får du ett arbetsintyg, en värdefull merit på ditt CV och många nya kontakter med arbetslivet. Du tillhandahålls även en avslutningsmiddag efter att Högvarv är genomfört.

De här uppdragen kan du söka:

Art Director

Är du kreativ och gillar att skapa grafiskt innehåll? Som Art Director designar du allt grafiskt material inför mässan och agerar fotograf under själva mässdagen. Du arbetar även i nära samarbete projektets marknadsförare. Fördel om du har tillgång till Illustrator, Photoshop eller liknande programvara.

Företagsvärdar

Är du lugn och vill du träna upp din rekryteringsförmåga? Som ansvarig för företagsvärdarna har du hand om rekrytering, utbildning och agerar stöd för företagsvärdarna. Du kommer ta emot intresseanmälningar från studenterna, matcha dessa med utställarna och sköta kommunikationen mellan företagsvärdar och utställare. Under mässdagen finns du på plats i Infodisken för att ge stöd till företagsvärdarna i alla möjliga frågor.

Kontaktsamtal

Gillar du att planera och vill ha ytterligare kontakt med mässutställarna? Som kontaktsamtalsansvarig ansvarar du för samordning av kontaktsamtal. Ditt arbete innefattar informationsspridning till studenterna, mottagning av ansökningar, kontakt med utställarna och schemaläggning. Under mässdagen sköter du allt praktiskt kring kontaktsamtalen.

Lounge

För dig som är serviceinriktad och vill arbeta med event. Som loungeansvarig tar du beslut kring meny i samråd med projektledare och kårhusmästare, beställer mat, arbetsleder fikarumspersonal, förbereder lokalen och ser till att rummet hålls rent under dagen och även städas efter mässans slut.

Logistik

För dig som är ordningsam och gärna vill utvecklas inom logistik. Som logistikansvarig har du hand om parkeringsplatser, samordna parkeringsvakter, godsmottagningen och under mässdagen kan du komma att behöva lösa logistiska problem. Kan vid behov behöva transportera mellan orterna, körkort är därför meriterande men inte ett krav.

Marknadsföring

Gillar du marknadsföring och önskar utvecklas inom digitalkommunikation? Som ansvarig för marknadsföringen arbetar du i samråd med Art Director och Studentkårens anställda kommunikatör och sköter den huvudsakliga marknadsföringen. Du uppdaterar Högvarvs hemsida, sprider information på sociala medier och söker nya rätt att marknadsföra mässan.

Mingel

Är du utåtriktad och vill arbeta med event? Som ansvarig över kvällens mingel har du hand om formatet för kvällen och förberedelserna så som att beställa mat, göra en drinklista i samråd med Kårhusmästaren och inreda lokal. Du finns även på plats under kvällen som stöd för personalen.

Tomas Pizarro
Näringslivsansvarig
naringsliv@mdsu.se / 073-059 70 65