Medlemskap i Mälardalens Studentkår

Att vara medlem är som att plugga till en tenta: Frivilligt, men rätt smart.
Bli medlem i Mälardalens Studentkår.

Vad får jag som medlem?
Förutom att du hjälper vårt arbete att säkra kvalitén på universitetet och skapa kontakter med arbetslivet åt studenter så får du sköna rabatter hos våra samarbetsparters, rabatter på våra evenemang, i kårhuset, på bussar och annat som vi anordnar. Vi bjuder våra medlemmar på frukost en gång i månaden och där har du en jättebra chans att träffa oss och framföra eventuella åsikter. Vi är en medlemsorganisation så som medlem i Mälardalens Studentkår är det du som bestämmer hur vår verksamhet ska fungera!

Hjälp oss att hjälpa dig. Bli medlem du också.

Priser

Tre års-medlemskap: 300kr
Ett års-medlemskap: 150kr
Terminsmedlemskap: 100kr
Stödmedlemskap: 150kr
Doktorandmedlemskap: 150kr

Stödmedlemskap

Att vara stödmedlem innebär att du som inte är student vill stötta studentkårens verksamhet och vårt arbete för ett bättre studentliv. Som stödmedlem är du inte berättigad ett mecenatkort, men du får ett stödmedlemskapskort som ger medlemspriser hos Kårhuset G6 (ej vid företagsbeställningar) och rabatt på alla studentkårens evenemang.

Om du blir stödmedlem online, glöm inte att mejla vår kommunikatör så bokar vi in en tid där du kan hämta ditt stödmedlemskapskort!

PETRA WELLSTRÖM
Kommunikatör
Telefon: 073-059 70 16
E-post: info@mdsu.se

Notera att du får ditt medlemskort i mecenatappen när du är registrerad på din utbildning. Ett fysiskt kort kan du beställa manuellt efter registrering.

Ett medlemskap kan avslutas men återbetalas ej.