Sök till valnämnden!

Valnämnden ansvarar för rekrytering till de olika posterna vid Mälardalens Studentkår. Det betyder att valnämnden rekryterar genom annonsering i samarbete med studentkårens kommunikatör, läser ansökningar, sköter intervjuer och slutligen rekommenderar personer till olika roller där de är lämpliga.

Att sitta med i valnämnden är ett ideellt uppdrag som fungerar jättebra att göra vid sidan av sina studier. Inte nog med att du engagerar dig i studentkårens arbete överlag, utan du får också ett stort inflytande över vilka som arbetar på studentkåren och får samtidigt en schysst merit till ditt CV inför ditt framtida jobbsökande.

I valnämnden rekommenderar du personer till valnämnden (nästkommande mandatperiod), kårfullmäktiges presidium, kårstyrelsen och områdesansvariga.

Vi söker nu dig som vill arbeta i valnämnden mandatperioden 2022 (från första januari till sista december). Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas till valnamnden@mdsu.se.